Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γαρίδες πατάτας κοτόπουλου

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γαρίδες με πατάτα κοτόπουλου;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Κόβουμε τις πατάτες μας στη μέση και πάρουμε το εσωτερικό.
  2. Πάμε το τηγάνι μας στο μάτι της κουζίνας και το τηγανίζουμε, όσο είναι οι πατάτες τηγανητές, πάμε την κατσαρόλα μας στην άλλη πλευρά της εστίας.
  3. Ρίχνουμε το λάδι, ρίχνουμε τις μικρές μας πιπεριές ψιλοκομμένες στο καυτό λάδι, τσιγαρίζουμε για ένα-δυο λεπτά και προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου που κόψαμε σε μικρά κομμάτια.
  4. Κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας μας, στο τέλος δύο-τριών λεπτών, προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και το αλάτι στην κατσαρόλα μας και μαγειρεύουμε για δύο τρία λεπτά ακόμα και το κατεβάζουμε από την εστία.
  5. Ας πάρουμε τις τηγανητές πατάτες μας και αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.
  6. Βάζουμε το τηγάνι μας στο μάτι της κουζίνας, προσθέτουμε μισό ποτήρι λάδι, ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας μας στο ζεστό λάδι, προσθέτουμε το σκόρδο μας που καβουρδίζουμε και ψιλοκόβουμε για 1 λεπτό, το τσιγαρίζουμε για ένα λεπτό και προσθέτουμε το ζεστό νερό μας σιγά σιγά. ανοίγοντας τον πελτέ ντομάτας μας.
  7. Παίρνουμε τη σάλτσα μας που βράζει για ένα-δυο λεπτά από την εστία, γεμίζουμε τις πατάτες μας και τη βάζουμε στο ταψί μας, την περιχύνουμε με τη σάλτσα μας και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο.
  8. Το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει, βγάζουμε το φαγητό μας που ψήνεται σε περίπου 20 λεπτά από τον φούρνο, είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή όρεξη.

Συνταγή γαρίδας κοτόπουλο πατάτας με φωτογραφία

Γαρίδες πατάτας κοτόπουλουΓαρίδες πατάτας κοτόπουλου
Γαρίδες πατάτας κοτόπουλουΓαρίδες πατάτας κοτόπουλου
Κοτόπουλο χτένια πατάταςΓαρίδες πατάτας κοτόπουλου
Γαρίδες πατάτας κοτόπουλουΚοτόπουλο χτένια πατάτας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button