Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέικ με κακάο χύμα καρύδας

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κέικ με κακάο χύμα καρύδας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Προσθέτουμε ένα πακέτο καρύδα σε ένα μπολ, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη και λίγο γάλα, μισό ποτήρι τσαγιού γάλα, και το ανακατεύουμε καλά και μετά κάνουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Στη συνέχεια, σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε καλά 1 αυγό και 1 ποτήρι κρυσταλλική ζάχαρη και μετά προσθέστε 1 ποτήρι γάλα. Κοσκινίζουμε 2 φλιτζάνια αλεύρι και προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και τα φουντούκια, 2 κουταλιές της σούπας κακάο. Προσθέστε μισό κουταλάκι λάδι και ανακατέψτε καλά. Ρίχνουμε το μισό μείγμα που φτιάξαμε στη φόρμα του κέικ και βγάζουμε τα μπαλάκια καρύδας από το ψυγείο και τα τοποθετούμε τυχαία πάνω στο κέικ. Στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο μείγμα του κέικ και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά. Θα σας αρέσει πολύ όταν κόβουμε φέτες και καρύδα στο στόμα μας, θα το λατρέψετε.

Συνταγή κέικ με κακάο χύμα καρύδας με φωτογραφία

Κέικ με κακάο χύμα καρύδας
Κέικ με κακάο χύμα καρύδας
Κέικ με κακάο χύμα καρύδας
Κέικ με κακάο χύμα καρύδας
Κέικ με κακάο χύμα καρύδας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button