Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Κόβω τα φρούτα σε λεπτούς κύβους και τα αφήνω στην άκρη.
  2. Έφτιαξα το κέικ σε φόρμα για τάρτα, πρώτα χτυπάμε τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν, μετά προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια.
  4. Ας ρίξουμε ελεγχόμενα αλεύρι, αλλά κράτησα μερικές κουταλιές σε ένα μπολ. Το ανακάτεψα με κακάο, μετά το κουρκούτι του κέικ, έριξα αυτό το μέρος του κακάο στα πλαϊνά της φόρμας του κέικ και τακτοποίησα τα ροδάκινα σε φέτες.
  5. Έπειτα έριξα ολόκληρη τη λευκή ζύμη για κέικ και πασπάλισα τα φρούτα.
  6. Κάλυψα τα φρούτα με το υπόλοιπο κακάο και τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  7. Αφού κρύωσε το κέικ, αναποδογύρισα τη φόρμα, άπλωσα τη μαρμελάδα μου από το γάλα, περίμενα, έβαλα λίγο ακόμα και το έβαλα στο ψυγείο.
  8. Τη μαρμελάδα το γάλα μου την έφτιαξα μόνη μου, την έφτιαξα με 1 λίτρο ζάχαρη για 1 φλιτζάνι ζάχαρη και 1 πακέτο μπέικιν πάουντερ πρώτα, όταν έβρασαν το γάλα και η ζάχαρη πρόσθεσα το μπέικιν πάουντερ και το ανακάτεψα καλά για να μην πέσει. ξεχείλισμα.
  9. Έμεινε στο μάτι της κουζίνας για 1 ώρα, όταν έφτασε στη συνοχή της μπόζας, έριξα τα φουντούκια και τα έβαλα στο ντουλάπι.
  10. Στερεώθηκε λίγο στο ντουλάπι, οπότε ήταν κατάλληλο για ένα γεμάτο κέικ, όσοι θέλουν να το κάνουν πιο σκούρο να κρατήσουν περισσότερο το χρόνο μαγειρέματος, να το απολαύσουν όλοι ????

Συνταγή για κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος με φωτογραφία

Κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτοςΚέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος
Κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτοςΚέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος
Κέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτοςΚέικ φρούτων με μαρμελάδα γάλακτος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button