Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πράσινο κέικ καρυδιάς

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για πράσινη καρυδόπιτα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα σπάμε 3 αυγά και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια προσθέτω ένα ποτήρι κρυσταλλική ζάχαρη και τα χτυπάω. Στη συνέχεια προσθέτω το γάλα και ανακατεύω ξανά.
  2. Στη συνέχεια ρίχνω τη βανίλια και χτυπάω. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά.
  3. Περνάω τα κοτσάνια του σπανακιού από το ρομπότ, προσθέτω λίγο καρύδι, το περνάω ξανά από το ρομπότ και προσθέτω το μείγμα στη ζύμη του κέικ και χτυπάω.
  4. Τέλος, προσθέτω ένα πακέτο σαντιγί σε σκόνη και χτυπάω. Λαδώνω μια επίπεδη φόρμα κέικ ή ότι άλλο θέλετε, ρίχνω το μείγμα στο χρέος μου και το ψήνω σε φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά και το αφήνω να κρυώσει.
  5. Παίρνω μια λεπτή στρώση πάνω από το κρυωμένο κέικ και το αφήνω στην άκρη. Το περνάω σε ξεχωριστό ρομπότ ή το θρυμματίζω και το κρατάω στο πλάι.
  6. Τρώω τη σαντιγί που ετοίμασα στο μέρος της τούρτας που σκάλισα και την απλώνω καλά. Τελευταία πασπαλίζω από πάνω τα κομμάτια του κέικ που πέρασα από το ρομπότ και από πάνω βάζω καρύδια. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 1 ώρα στο ψυγείο και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Καλή όρεξη ????

Συνταγή κέικ πράσινης καρυδιάς με φωτογραφία

Πράσινο κέικ καρυδιάς
Πράσινο κέικ καρυδιάς
Πράσινο κέικ καρυδιάς
Πράσινο κέικ καρυδιάς
Πράσινο κέικ καρυδιάς

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button