Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σεκερπαρέ με Καρύδα

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή με ζάχαρη καρύδας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη στη φωτιά και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Στύψτε πάνω του μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Αφού βράσει, βράζουμε για 7-8 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Το σιρόπι μας θα είναι κρύο, το ζαχαρόπαρέ μας ζεστό.
  2. Ας φτάσουμε στην προετοιμασία της ζύμης σας ???? ανακατεύουμε καλά τη μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου και το αυγό. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώστε τη ζύμη για πέντε λεπτά.
  3. Δώστε του στρογγυλό ή οβάλ σχήμα αν θέλετε. Αλείφουμε με κρόκο αυγού και τραβάμε μια γραμμή με ένα πιρούνι χωρίς να το πιέζουμε. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  4. Τα επιδόρπια με σορμπέ είναι πιο νόστιμα όταν είναι καλά τηγανισμένα. Το βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι για 1-2 λεπτά όταν φτάσει η πρώτη θερμοκρασία.
  5. Ας αναποδογυρίσουμε τα καραμέλα μας όταν το κάτω μέρος απορροφήσει το σιρόπι. Το πάνω μέρος θα απορροφήσει επίσης καλά το σιρόπι. Μπορείτε να πάρετε το πιάτο σερβιρίσματος και να σερβίρετε τις καραμέλες σας. Καλή διασκέδαση τώρα.

Συνταγή Pare καραμέλα καρύδας με φωτογραφία

Σεκερπαρέ με Καρύδα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button