Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καρότο κολοκυθάκι Mucver

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή με κολοκυθάκια καρότου;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα τρίβουμε με τον περισσότερο τρίφτη μας τα κολοκυθάκια και τα καρότα μας.
  2. Τα τριμμένα λαχανικά βγάζουν το ζουμί τους. Για αυτό, στραγγίζουμε τον χυμό των λαχανικών και τα βάζουμε σε νέο μπολ ανάμειξης.
  3. Σπάμε το αυγό μας, προσθέτουμε το αλεύρι μας. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι μας, το δυόσμο και το πιπέρι τσίλι.
  4. Η ποσότητα του μπαχαρικού εξαρτάται αποκλειστικά από το γούστο σας. Έκανα τη μέση λύση. Το ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού και το φέρνουμε στην υφή των κεφτέδων.
  5. Βάζουμε τόσο ελαιόλαδο ώστε να καλύψει τον πάτο ενός μεγάλου ταψιού.
  6. Όταν ζεσταθεί το λάδι μας, βάζουμε το μείγμα μας στο τηγάνι με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Το απλώνουμε λίγο και το αφήνουμε να ροδίσει.
  7. Τακτοποιούμε την μούχλα μας, την οποία έχουμε αναποδογυρίσει και τηγανίσουμε και από τις δύο πλευρές, στην πιατέλα σερβιρίσματος όπως θέλουμε. Το σέρβιρα με δίψο. Μπορείτε επίσης να το ετοιμάσετε αν θέλετε.
  8. Σερβίρουμε την μούχλα μας, της οποίας η διαδικασία τηγανίσματος έχει τελειώσει, ζεστή. Η γυναίκα μου το λάτρεψε και έφαγε το μισό πιάτο???? Οι λάτρεις του Mucver μπορούν εύκολα να δοκιμάσουν τη συνταγή μου. Απολαύστε το γεύμα σας, το μέλι και τη ζάχαρη εκ των προτέρων ☺️ Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα ????

Συνταγή Mucver με κολοκυθάκια καρότου με φωτογραφία

Καρότο κολοκυθάκι Mucver

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button